ساینسیو – به نقل از سای نیوز، فرض بر این است که جهان حدود 13.8 میلیارد سال قدمت داشته باشد ، اما محاسبات جدید نشان می دهد که می تواند جوانتر از این باشد.
دیدگاه ها به زمان بیگ بنگ، که جهان را به وجود آورد ، به ریاضیات و مدل سازی محاسباتی تکیه می کنند ، با استفاده از تخمین مسافت قدیمی ترین ستاره ها ، رفتار کهکشان ها و میزان گسترش جهان این تاریخ تخمین زده می شود.
اما برای این محاسبات جدید از روش دیگری استفاده شده است؛ روش اخیر از مشاهدات تابش زمینه کیهانی، قدیمی ترین نور جهان استفاده می کند.
پروفسور جیمز شومبرت ، نویسنده اصلی این تحقیق می گوید: “این روش ها به نتیجه گیری های متفاوتی می رسند.”
پروفسور شومبرت گفت: “مسئله مقیاس فاصله ، همانطور که مشخص است ، بسیار دشوار است زیرا مسافت تا کهکشان ها وسیع است و نشانگرهای فاصله آنها ضعیف و کالیبراسیون سخت است.”
جهان با مجموعه ای از الگوهای ریاضی بیان شده در معادلات اداره می شود؛ این رویکرد جدید با دقت بیشتری منحنی های جرمی و چرخشی کهکشان ها را تشکیل می دهد تا آن معادلات را به اعدادی مانند سن و سرعت انبساط تبدیل کند.
محاسبات بدست آمده از مشاهدات مایع مایکروویو ویلکینسون ناهمسانگردی ناسا (WAMP) در سال 2013 ، سن جهان را 13.77 میلیارد سال قرار داده است ، که در حال حاضر ، نمایانگر الگوی استاندارد کیهان شناسی بیگ بنگ است.
این مطالعه جدید ، که بخشی از آن براساس مشاهدات انجام شده با تلسکوپ فضایی Spitzer ناسا انجام شده است ، با معرفی یک روش کاملاً تجربی ، با استفاده از مشاهدات مستقیم ، برای تعیین فاصله از کهکشانها ، عنصر جدیدی را در نحوه تعیین محاسبات برای دستیابی به ثابت هابل اضافه می کند.
پروفسور شومبرت گفت: “ارزش نتیجه ما در سطوح بالای کیهان شناسی قرار دارد و نشان می دهد که درک ما از فیزیک جهان با تکیه بر فیزیک جدید، ناقص است.”